Hal a tortán

Sztárok vetélkednek a tv2 főzős valóság-showjában

Utolsó kommentek

Kereső

Egyedi keresés

Karsai Zita a vendéglátó

2008.05.03. 16:38 welltina


Karsai Zita vacsorája maga volt a megelevenedett nyolcvanas évek. A táncosnőhöz senki nem érkezhetett hétköznapi ruhában, egy-egy retrosztár bőrébe bújtak. Kiszel Tünde Madonnaként, Szebeni István Soltész Rezsőként, Tóth Szabi Michael Jacksonként, míg a vendéglátó Diana Rossként tündökölt.


Bevásárlás
A Hal a tortán 9. hetében harmadikként Karsai Zita állt a tűzhely mellé. Vajon a táncoslábak csak botladoznak a konyhában?




Zita a konyhában
Karsai Zita saját menüsorának mindegyik elemétől tartott, olyannyira, hogy még egy ketchup-os doboz megnyomása is rettegéssel töltötte el…




A szuperbuli
A vacsorát megelőző szuperbulin “Madonna” sem maradt ki a jóból, bár látványosan megkopott a díva szövegtudása…




A vacsora
Karsai Zita csábos mozdulatokkal szolgálta fel rozmaringos csirkéjét és ennek köszönhetően a tepsiből jó adag forró olaj csorgott Szabi karjára. Ha kíváncsi arra, hogy Tünde miért kedvetlenedett el a jó hangulatú vacsora kezdetén



1 komment

Címkék: videó karsai zita hal a tortán

A bejegyzés trackback címe:

https://halatortan.blog.hu/api/trackback/id/tr37452322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

donofrio 2008.05.03. 17:39:03

Micsoda hírek!!!Ezért már érdemes élni.Ki a fene ez a Karsai Zita?Kiszel Tünde egy orvosi eset!Áll meg az ész kiket kell itt nézni,mikor az ország tele van tehetséges ,tisztességes(tessék megnézni az értelmező szótárban!)emberekkel,aki már le is tettek valamit az asztalra ,néhány bugyin és csupasz képen kívül.
süti beállítások módosítása