Rúzsa Magdi vendégei tesztelhették, hogyan passzol az erős paprika és a sör a csirkemellhez.
Receptjei:
Előétel: Cevapi
Hozzávalók: hagyma, só, bors, 2 kg darált hús (marha, disznó)
Recept: A darált húst sóval, borssal összegyúrjuk, formázzuk és kevés olajban kisütjük. Dinsztelt hagymával tálaljuk.
Főétel: Rakott bab, sörben sült csirkemell burgonyapürével
Hozzávalók: csirkemell, bab, erős paprika, hagyma, pirospaprika, paradicsompüré,fokhagyma, sör, só, bors, krumpli, tej, margarin
Recept: A babot félnapig áztatjuk, sós vízben puhára főzzük. A hagymát karikázzuk és olajban aranysárgára sütjük, pirospaprikával hintjük, sűrített paradicsomot adunk hozzá, összekeverjük a babbal és tűzálló tálban sütőben sütjük.
A csirkemellet feldaraboljuk, olajban fokhagymával sütjük, sört adunk hozzá amivel fedő alatt pároljuk, sózzuk, borsozzuk. A sört elfőzzük róla és megpirítjuk a csirkét. A krumplipüréhez feldaraboljuk a krumplit, puhára főzzük, tejjel, sóval és margarinnal krémesre keverjük.
Forrás: tv2.hu
Utolsó kommentek