Hal a tortán

Sztárok vetélkednek a tv2 főzős valóság-showjában

Utolsó kommentek

Kereső

Egyedi keresés

Gesztesi Károly receptjei

2008.03.10. 18:41 welltina

Gesztesi Károly igencsak "testes" menüvel szolgált vendégeinek. Csupán parasztreggelijében a disznósajttól a kolbászig minden asztalra került.

 

Receptjei:

Előétel: „Parasztreggeli” (szalonna, disznósajt, kolbász, sonka, bagett, lilahagyma, újhagyma, paprika); a hölgyek kedvéért eper

 

 

 

Főétel: sült kacsacomb káposztástésztával

Hozzávalók: 4-5 kacsacomb, 2-3 alma, 2 fej fokhagyma, só, bors, tészta, 1 fej káposzta

Recept: Kacsacombokat befűszerezzük, bevagdossuk, fokhagymával betűzdeljük. Tepsibe helyezzük, még egy kis fűszert szórunk rá, almadarabokat teszünk közé és 1,5-2 órát alufólia alatt sütjük. Ezalatt a káposztát csíkokra vágjuk, megdinszteljük, sózzuk, borsozzuk. Kifőzzük a tésztát, összekeverjük a káposztával. Amikor a kacsa megsült, kivesszük a tepsiből, a tepsiben lévő kacsazsírban átforgatjuk a tésztát. Tálaláshoz a tésztára helyezzük a kacsacombokat.

Forrás: tv2.hu

Szólj hozzá!

Címkék: receptek gesztesi károly hal a tortán parasztreggeli sült kacsacomb káposztástésztával

A bejegyzés trackback címe:

https://halatortan.blog.hu/api/trackback/id/tr65374641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása