Hal a tortán

Sztárok vetélkednek a tv2 főzős valóság-showjában

Utolsó kommentek

Kereső

Egyedi keresés

Bebe a vendéglátó - ismét

2008.11.25. 16:42 welltina

 

Az ötvenes évek stílusában kellett elkészíteni vacsoráját Bebének, de már az alapanyagokkal meggyűlik a baja. Szilárdtól ugyanis tengeri herkenytűket, csigát, rákot kapott
Az este folyamán a résztvevők az ötvenes évek hangulatát idéző kosztümöket öltöttek, és Gáspár Laci Bebével együtt még dalra is fakadt, sőt az éneklés már az előszobában elkezdődött. Sikerült tehát már az első este összerázódnia a csapatnak, és együtt várták Szilárd további kihívásait a többi vacsorát illetően.

Sági Szilárd elindult vásárlókörútra. A dolog szépsége, hogy ekkor még maga a gasztrokibic sem tudta, mi kerül majd a szatyorba.

 

 

Bebe először még örült a bevásárolt dolgoknak, aztán meglátta a csigát. Hogy mit alkotott a desszert tetjére, azt jobb, ha nem tudjuk meg.

 

 

A welcome-dalnál még jó volt mindenki hangulata, aztán előkerült az előételnek nevezett valami...

 

 

Bebe egész jól ugrotta meg az első különleges heti szakács szerepét. Bár vendégeinek nem ízlett igazán minden, mégis 17 ponttal jutalmazták erőfeszítéseit.

 

 

Forrás: tv2.hu

 

Szólj hozzá!

Címkék: videó bebe hal a tortán

A bejegyzés trackback címe:

https://halatortan.blog.hu/api/trackback/id/tr18788048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása