Hal a tortán

Sztárok vetélkednek a tv2 főzős valóság-showjában

Utolsó kommentek

Kereső

Egyedi keresés

Gesztesi Károly és "trónörökösének" menüje

2008.12.07. 13:16 welltina

Gesztesi otthon van a konyhában, ezért is érezte nagyon jól magát saját napján. Főztje pedig nagyon ízlett a vendégeknek, nem véletlenül figyelt oda arra, hogy kinek milyen az ízlése. Karcsinak nagyfia segített a konyhában.

„Nócira való tekintettel volt padlizsánkrém előételnek, de készítettünk tatárbifszteket, volt hurka, kolbász, szalonna, sertésszűz, vagy éppen fokhagymás tejbe áztatott kacsamáj almával. – mesélte büszkén a színész. - Ráadásul nem is késtem a vacsorával, sőt: a vendégek érkezése előtt jóval kész voltam.”

 

Menü:

 

Előétel: tatárbifsztek,

 

sült hurka, kolbász párolt káposzta

 

 

 

 

 

Főétel: sertésszűz, máj, sonka, krumplipürével

 

Desszert: mákosguba vanília öntettel

 

 

 

 

 

Forrás: tv2.hu

 

Szólj hozzá!

Címkék: receptek gesztesi károly hal a tortán

Most Gesztesi Károly a vendéglátó - a mesés héten

2008.12.07. 13:12 welltina

Gesztesi nagyfiával, Márkóval főzött, és menüjével teljesen elkápráztatta a vendégeket. Feró azért itt is alakított, de ezen a színész már meg sem lepődött.

Gesztesi elárulta, őt egyáltalán nem lepte meg Nagy Feró hangos viselkedése, hiszen ő már régóta ismeri a Beatrice frontemberét. Kapcsolatuk hosszú évekre nyúlik vissza, egykor majdnem zenésztársak lettek.

„Ő egy vitriolos humorú, szabadszájú ember, egy rockzenész. Nem egyszer játszottunk együtt a Margitszigeti szabadtéri színpadon, régóta ismerem. Annak, hogy Demcsák Zsuzsa és ő nagyon nem jöttek ki egymással, egyszerű az oka: szembekerült az úrilány és a rocker, és nem fértek meg. Én külön mindkettejükkel kijöttem.” – árulta el a színész.

 

A hét szokásához híven Gesztesi sem egyedül főz, hanem kisfiával, aki ha sokszor nem is veszi komolyan apja intelmeit, azért alaposan kiveszi a részét a vacsorakészítésban.

 

 

Vajon hogy fordulhat elő egy öt-negyed részben konszolidált asztaltársaságban az, hogy a házigazda nekivetkőzzön a vacsoránál? Gesztesinek szért fel kell még nőnie a megbotránkoztatáshoz, ugyanis Feró alakításához képest ő még csak kispályásnak számít ezzel a mutatvánnyal.

 

 

A Hal a tortán pénteki vacsorájára hiába fut be a Mikulás, nem sikerül kibékíteni a durcás gyerekeket. Régi sérelmek törnek fel mindenkiből, ami természetesen csak fokozza Feró haragját.

 

 

Forrás: tv2.hu

 

Szólj hozzá!

Címkék: videó gesztesi károly hal a tortán

Demcsák Zsuzsa és "angyali gyerekeinek" menüje

2008.12.05. 20:56 welltina


Az igazi kihívást maga a főzés jelentette, pedig a Mokka műsorvezetője igen otthonosan mozog a konyhában. Zsuzsának korábban sosem okozott gondot egy-egy menü összeállítása. „A gyerekek nem szokták meg, hogy ha együtt vagyunk, akkor nem velük foglalkozom. Nem olyan szülő vagyok, aki leülteti őket a televízió elé, hogy foglalják el magukat. Főzés közben mindig apa szokott rájuk figyelni, így ez a szituáció teljesen új volt..” – mesélte Demcsák Zsuzsa.
„A hagymát kétszer is oda égettem, mert épp valamit kértek, mutattak és nem lehet, nem törődni velük. Én azt gondoltam, hogy sosem leszek kész a menüvel, mert folyamatosan játszottunk, még festettünk is.” A műsorvezetőt azért segítette is két gyermeke, hiszen a leveshez használt cipók belét Tamara és Benedek vájta ki.

A vendégek egy étterembe érkeznek. Zsuzsa a fiúknak akart kedvezni a hely-választással, hiszen egy borospince kínálata tette tökéletessé a vacsorát. Ferónak mégsem tetszett az étterem, amit a tőle megszokott őszinteséggel szóvá is tett. Zsidró Tamás viszont örült a műsorvezető figyelmességének, a vacsorához maga választott italt.

 

Menü:

 

Előétel: Hagymaleves cipóban

 

Főétel:kacsacomb párolt káposztával és tört burgonyával

 

Desszert: Csokis süti dióval a tetején

 

 

 

 

 

Forrás: tv2.hu

 

Szólj hozzá!

Címkék: receptek demcsák zsuzsa hal a tortán

süti beállítások módosítása