Hal a tortán

Sztárok vetélkednek a tv2 főzős valóság-showjában

Utolsó kommentek

Kereső

Egyedi keresés

Botrányvideó a Hal a tortán felvételéről

2008.11.30. 18:39 welltina


Botrány-videó került ki a Hal a tortán forgatásáról! Nagy Feró rettentően kiborult a jövő heti részek felvétele közben. A zenész részegen őrjöngött, és olyan cifrán káromkodott, hogy azt leírni is képtelenség.

Az, hogy pontosan mi is bőszítette fel a Beatrice frontemberét, nem derült ki. Az viszont igen, hogy Feró erősen illuminált állapotba került a felvétel alatt.

Lehet, hogy az ötösfogat többi tagjával gyűlt meg a baja, de az is elképzelhető, hogy a folyamatosan bekapcsolt kamerákból lett elege. "Elegem van ebből, elegem van!" - ordította. Komoly műsorkritikáját pedig "számítógép-képernyőt nem tűrő" összekötő szöveggel tette még nyomatékosabbá.


A Hal a tortán felvételén készült kulisszavideó:

De figyelem! A nyugalom megzavarására alkalmas szavak hangoznak el benne!

 


Forrás: storyonline.hu
 

8 komment

Címkék: tv2 videó nagy feró hal a tortán

Csongrádi Kata menüje a rendhagyó vacsorán

2008.11.30. 11:33 welltina

 

Olyan izgatottan készült a saját vacsorájára Csongrádi Kata, hogy előzőleg egész éjjel nem aludt, ugyanis a férje betegsége miatt tizenöt éve nem jártak náluk vacsoravendégek. Ráadásul a színésznő nem is tud főzni. Legalábbis egészen idáig ezt hitte magáról. „Olyannyira nem volt önbizalmam a vacsorával kapcsolatban, hogy rendeltem egy grillcsirkét is, nehogy a vendégeim éhen maradjanak. A szomszédasszonyomat is áthívtam, hogy segítsen felismerni, melyik az ánizs és melyik az articsóka.”

Kata úgy döntött, inkább a szellemi táplálékra helyezi a hangsúlyt, és a vacsora köré varázsol különleges hangulatot. Egyiptomi stílusban díszítette a lakást: hieroglif írással készített ültetőkártyákat, menülapot és még a függönyt is hieroglifák díszítették. A fogások a Nofretéte lehelete, ölelése és csókja elnevezéseket kapták, és a róla szóló musical részleteit hastáncosok kíséretében adta elő Kata. „Azt gondoltam, ha ezek után még ráadásul ehetőt is sikerül varázsolnom a Szilárd által adott alapanyagokból, az már tényleg csak Hal a tortán.”

 

Menü:

Wellcom drink: tea

 

 

 

 

Előétel: Nofretéte lehelete,

mártogatós, avokadókrém

 

 

 

 

 

Főétel: Nofretéte ölelése

Padlizsán

Rizs

 

Grill csirke

 

 

 

 

Desszert: Nofretéte csókja

Túróval töltött kifli

 

 

 

 

 

Forrás: tv2.hu

 

Szólj hozzá!

Címkék: csongrádi kata receptek hal a tortán

Csongrádi Kata a vendéglátó

2008.11.30. 11:30 welltina

 

Kata sosem szokott főzni, de a Hal a tortán kapcsán megváltozott a hozzáállása. Vacsoravendégei körében olyan sikert aratott különleges menüje, hogy elhatározta: ezentúl gyakrabban ragad majd fakanalat.

Az utolsó estén Schmuck Andor mindenkinek egy kupát adott ajándékba, jelezve ezzel, hogy mindannyiukat győztesnek tartja. Csongrádi Katát ráadásul azzal is meglepte, hogy márciusban a Tisztelet Társasága őt tünteti ki a Tisztelet díjával, amelyet minden évben egy neves személyiségnek adnak át a Papp László Sportaránéban. Eddig Vitray Tamás, Juszt László, Aradszky László, valamint Korda György és Balázs Klári vehették át a díjat a korábbi években.

 

A rózsaszál-éneklés platinalemezes bajnoka, Csongrádi Kata főz.

 

 

Az articsóka és a csillagánizs különösen pozitív energiákat hoztak be Kata feng-shui konyhájába. Gyerekjáték volt megfőzni a menüt, hiszen például a szőrös leves olyan gyakori Katánál, mint Botswanában az álló szolárium...

 

 

Csupa-csupa titokról lebben fel a fátyol. Például hogy Lacinak mit rejt a tenyere. Vagy hogy Andor miből él. És arról, Bebe hogy bírja a pálinkát. Nofretete csókja és Máté Péter egyetlen cigánydala már tényleg csak hal a tortán...

 

 

Csongrádi Kata igazán fantasztikus hangulatú vacsorát adott, és itt sokkal inkább a hangulaton van a lényeg, nem a vacsorán. De vajon elég volt mindez a győzelemhez?

 

 

Forrás: tv2.hu

 

Szólj hozzá!

Címkék: videó csongrádi kata hal a tortán

süti beállítások módosítása