Hal a tortán

Sztárok vetélkednek a tv2 főzős valóság-showjában

Utolsó kommentek

Kereső

Egyedi keresés

Második elődöntő - Schobert Norbi menüje

2008.12.19. 14:24 welltina

 

Schobert Norbi a Hal a tortán e heti sztárszakácsai közül egy igazán „egészséges” színt kapott, zöld finomságokkal kellett elkápráztatnia vendégeit. „Először nagyon megijedtem, hiszen például a húst nagyon szereti mindenkit, de zölden nem lenne túl finom. Végül egy nagyon finom spenót mártással oldottam meg a kérdést.” – mesélte Norbi. – „Szeretek főzni, szoktam is, bár tény, hogy inkább Réka serte-pertél otthon a konyhában.” A fitness gurut felesége ezúttal is segítette, bár inkább lelki támogatásról volt szó, Norbi jókedvűen, olykor táncolva készítette a nem mindennapi menüt.

 

Menü:

 

Előétel: tengergyümölcsei

 

Leves: brokkoli krémleves

 

 

 

 

 

Főétel: sülthús, spenótmártással, sóskamártással

 

 

Desszert: lime torta

 

 

 

 

 

Forrás: tv2.hu

 

Szólj hozzá!

Címkék: receptek schobert norbi hal a tortán

Második elődöntő - Schobert Norbi a vendéglátó

2008.12.19. 12:55 welltina

 

Schobert Norbi a zöld szín jegyében állította össze menüjét. Az egészséges életmód híve szinte mindent bevetett, ami ehető és zöld színe van.

A zöld hangulatban szinte egyértelmű volt, hogy Mojito kerül a poharakba. Az azonban mindenkit meglepett, mikor a tűznyelő is zöld lángot fújt ki. „Egy speciális anyagot kevertek az alkoholhoz, azért lett a láng is zöld színű. A többiek nem akartak hinni a szemüknek. Szerintem jól sikerült az este, mindenki elégedett volt. Méltó módon avattuk fel a szentendrei kávézónkat a Duna korzón tartott estével. Kicsit izgultam, hogy mennyire találom fel magam ebben a teljesen új közegben, de úgy érzem, minden tökéletesen sikerült. A cukrot és a lisztet a hely mottójához híven a küszöb előtt hagytuk.” – összegezte Schobert Norbi a csütörtöki estét.

 

Most lebukott a fitnesz király! Elõször természetesen a zöldséges részleget veszi Norbi szemügyre, aztán hogy, hogy nem, a kolbászos pultnál találja magát...

 

 

Bebizonyosodott, hogy szükség van Nagy Feró jelenlétére, nélküle nem vacsora a vacsora. Legalábbis Norbinál akkor hágott tetõfokára a hangulat, amikor Dopeman belefogott zenésztársa parodizálásába.

 

 

LL. Junior és Dopeman magára maradt Norbinál, miközben a leányzók édeshármasban fõzõcskéztek a fitneszguruval. A figyelmen kívül hagyott vendégek inkább a kocsmát választották.

 

 

 

Forrás: tv2.hu

 

3 komment

Címkék: videó schobert norbi hal a tortán