Hal a tortán

Sztárok vetélkednek a tv2 főzős valóság-showjában

Utolsó kommentek

Kereső

Egyedi keresés

Második elődöntő - Schobert Norbi a vendéglátó

2008.12.19. 12:55 welltina

 

Schobert Norbi a zöld szín jegyében állította össze menüjét. Az egészséges életmód híve szinte mindent bevetett, ami ehető és zöld színe van.

A zöld hangulatban szinte egyértelmű volt, hogy Mojito kerül a poharakba. Az azonban mindenkit meglepett, mikor a tűznyelő is zöld lángot fújt ki. „Egy speciális anyagot kevertek az alkoholhoz, azért lett a láng is zöld színű. A többiek nem akartak hinni a szemüknek. Szerintem jól sikerült az este, mindenki elégedett volt. Méltó módon avattuk fel a szentendrei kávézónkat a Duna korzón tartott estével. Kicsit izgultam, hogy mennyire találom fel magam ebben a teljesen új közegben, de úgy érzem, minden tökéletesen sikerült. A cukrot és a lisztet a hely mottójához híven a küszöb előtt hagytuk.” – összegezte Schobert Norbi a csütörtöki estét.

 

Most lebukott a fitnesz király! Elõször természetesen a zöldséges részleget veszi Norbi szemügyre, aztán hogy, hogy nem, a kolbászos pultnál találja magát...

 

 

Bebizonyosodott, hogy szükség van Nagy Feró jelenlétére, nélküle nem vacsora a vacsora. Legalábbis Norbinál akkor hágott tetõfokára a hangulat, amikor Dopeman belefogott zenésztársa parodizálásába.

 

 

LL. Junior és Dopeman magára maradt Norbinál, miközben a leányzók édeshármasban fõzõcskéztek a fitneszguruval. A figyelmen kívül hagyott vendégek inkább a kocsmát választották.

 

 

 

Forrás: tv2.hu

 

3 komment

Címkék: videó schobert norbi hal a tortán

A bejegyzés trackback címe:

https://halatortan.blog.hu/api/trackback/id/tr76831479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hold 2008.12.19. 13:42:47

Tetszett ez a műsor is, tényleg kár, hogy az étteremben vendégelted meg a többieket!
A hangulat azért nem volt olyan fergeteges, de azért jót szórakoztam rajtatok!
Maradj meg ilyen természetesnek, mint amilyen a műsorban voltál, akkor nem tudnak mivel bántani, tudod a nagyképű embereket senki sem szereti!

nickii 2008.12.19. 18:36:10

Ne bántsátok már szegény Norbit és Rékát mindenhol! Nehéz nekik ezt a mesterkélt életet élni!
Szegények még nevetni is alig tudnak, annyira éhesek! Norbi milyen élvezettel itta a cukros koktélt! Lehet, hogy évek óta nem ivott ilyen finomat!
Tudjátok milyen nehéz mindig a kalóriákat számolgatni?! És mindig azt vizsgálni, mit tartalmaz, van-e benne cukor, fehérliszt. Ez a család inkább sajnálatra méltó, mint bosszantó. Óriási kihívás lenne egy pszichiáternek a mániákus depresszió kutatásához ez a két ember!
Réka már sokat letett az asztalra, még többet is, mint Bangó Margi!
Mikor lesz Bangó Margitnak annyi pornóújságba illő alulöltözött fotója, mint Rékának? Ő egyártalán nem utálja a cigányokat, csak nem ilyen életet gondolt nekik, nem elismert, gazdag embernek szeretné őket látni, hanem szegénynek, nyomorultnak. Irigy az állami elismerésekért, a gazdagon berendezett házért, a szerető családért. Réka anyának pocsék, a gyerekei születése után az edzésen, koplaláson kívül nem tudott másra gondolni. Talán mégis a szilikon mellekre. Üzenem neked: két gyerek után is szép kemények a melleim, pedig összesen 38 hónapig szopotattam őket. Olyan nincs, hogy valakinek elapad a teje, hacsak nem is akarja, hogy legyen! Még te beszélsz arról, hogy adalékanyagot, lisztet, cukrot tartalmaz az élelmiszer? Szerinted mit tartalmaz a tápszer, amivel etetted a gyerekeidet? Csak hozzáadaott adalékanyagot!
1 éves korig csak anyatejjel lehet táplálni a gyerekeket. Egy anyának az a feladata, hogy gyerekét szoptassa, ennél többet nem adhat egy anya a gyerekének, ennél kevesebbet, pedig nem érdemes adni!

nickii 2008.12.19. 18:41:50

Hol vannak az igazi sztárok? A megszólalásig szépek és okosak. A repperekről az derül ki, hogy jófejek, illedelmesek, a cigányasszony jó anya, jól tud főzni, igényes, ami kellemes csalódás. De műtyúkok is vannak bőven: Szandi, Norbi, Réka, Kozsó...! Fejlövést kaptak, és ezért beszélnek össze-vissza butaságokat?
süti beállítások módosítása