Hal a tortán

Sztárok vetélkednek a tv2 főzős valóság-showjában

Utolsó kommentek

Kereső

Egyedi keresés

Első elődöntő - Kozso menüje

2008.12.13. 18:01 welltina

 

Kozso vacsorájára, aki régi nagy slágeréhez illően igazi szomorú szamurájként látta vendégül Rubint Rékát, Bódi Sylvit, Ganxsta Zolee-t és Bangó Margitot. Hiába járt azonban sok örömmel a készülődés, ebbe az örömbe egy kis üröm is vegyült, Margit ugyanis az előző napi japán est miatt röviden vendégeskedett az énekesnél. Megérkezett, kiosztotta a társaságot, végül távozott, így Kozso bármennyire is szerette volna vendégül látni a világhírű énekesnőt, Margit nélkül maradt.

"Napokig készültem erre az estére és borzasztóan elkeserített, hogy Margit nem volt ott.
Mongol vacsorát készítettem, annyira felkészültem, hogy már jobban ismerem a mongol konyhát, mint maguk a mongolok. Még a köszöntést is megtanultam" – mesélte a nemrégiben Botswana-t is megjárt nagyutazó.
Koszo kecskét és muflont készített, Sylvinek külön tofuval készült, sőt egy vadiúj borókafából készült evőeszköz készletet is beszerzett.
 

 

 

Menü:

 

Előétel: "komisz" leves

 

 

 

 

Főétel:

Dzsingiszkán kecskéje,

muflon, különleges pácolással

 

 

 

 

sajt,

tofusajt Sylvinek

 

 

 

 

 

Desszert: A jurta csemegéje, joghurtos, gyümölcsös süti

 

 

 

 

 

Forrás: tv2.hu

 

Szólj hozzá!

Címkék: receptek hal a tortán kozso

A bejegyzés trackback címe:

https://halatortan.blog.hu/api/trackback/id/tr85820916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása