Hal a tortán

Sztárok vetélkednek a tv2 főzős valóság-showjában

Utolsó kommentek

Kereső

Egyedi keresés

Első elődöntő - Bódi Sylvi a vendéglátó

2008.12.10. 17:41 welltina


Bódi Sylvi Oroszország ételeit, italait és hangulatát varázsolta otthonába vendégeinek. A csinos modell orosz pezsgőkoktéllal, és jégbe hűtött vodkával, ajándék Matrioska babával, autentikus öltözékben várta vendégeit.
Sylvi külseje is különösen figyelemre méltó volt ezen az estén. Lakatos Márk stylist segítségével igazi szexi orosz nőnek öltözött, amit vendégeit természetesen nem is hagytak szó nélkül. Ahogyan Sylvi ajándékait sem, ugyanis mindenkit meglepett egy igazi matrioska babával.

 

Nem is azon akadt fenn Bódi Sylvi, hogy milyen ételekkel várja az orosz esten vendégeit, sokkal inkább azon, hogy nincs mit felvennie...

 

 

Sylvi szemei könnybe lábadtak, lélegzete fennakadt, de hát nincs orosz hangulat és fõként nem vacsi vodka nélkül!

 

 

A vega jobban bejött Bódi Sylvi vendégeinek, aki orosz ízvilágot próbálta meg elõvarázsolni. Igaz ehhez usankája adott biztos támpontot.

 

 

Forrás: tv2.hu

 

1 komment

Címkék: videó hal a tortán bódi sylvi

A bejegyzés trackback címe:

https://halatortan.blog.hu/api/trackback/id/tr5815449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hold 2008.12.19. 13:00:42

Egy nagy O a csaj!!
Jól leszerepelt mondhatom!
süti beállítások módosítása