Hal a tortán

Sztárok vetélkednek a tv2 főzős valóság-showjában

Utolsó kommentek

Kereső

Egyedi keresés

Most Demcsák Zsuzsa a vendéglátó - a mesés héten

2008.12.05. 20:52 welltina


A két és fél éves Tamara és bátyja, a négy éves Benedek nem nagyon könnyítette meg a műsorvezető dolgát, de a vacsora szerencsére elkészült.

Már a vásárlás sem ment egyszerűen Demcsák Zsuzsának, hiszen a piacon nem csak a megfelelő alapanyagok kiválasztására kellett figyelnie, hanem szaladgáló gyerekeire is. Tamara és Benedek egy kis csokival foglalta el magát, míg Zsuzsa beszerezte a menüsor hozzávalóit.
 

Kisfiával és kislányával indult a piacra Demcsák Zsuzsa - a gyerekek vásároltak, lifteztek és annyit futkároztak, mint a kenyai futóválogatott egy hét alatt ...

 

 

Demcsák Zsuzsa két csemetéje nem könnyítette meg édesanyjuknak a vacsora elkészítését, így aztán nem csoda, hogy a hagyma kétszer is odakozmált a főzőcske során. Ha kíváncsi arra, milyen is a mackóval csapkodott cipó és mikor idális választás a matchbox-szal megdörzsölt kifli, akkor kattanjon a videóra!

 

 

Demcsák Zsuzsa óvatlanul megadta a szabad borválasztás jogát vendégeinek és ezzel egy kisebb vagyont el is veszített... Hogy hogyan? Kiderül a videóból! Az este azonban mégsem adott okot szomorkodásra a házigazdának, hiszen kacsazsíros, cipós és egy napig érlelet desszertes erőfeszítéseit 19 pontra értékelték vendégei.

 

 

Forrás: tv2.hu

 

Szólj hozzá!

Címkék: videó demcsák zsuzsa hal a tortán

A bejegyzés trackback címe:

https://halatortan.blog.hu/api/trackback/id/tr12806542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása