Hal a tortán

Sztárok vetélkednek a tv2 főzős valóság-showjában

Utolsó kommentek

Kereső

Egyedi keresés

Schmuck Andor a vendéglátó

2008.11.28. 11:39 welltina

 

Schmuck Andor hedonista tematikájú vacsoráján még a szomszédok is fakanalat ragadtak, és sorra csöngettek be a fogásokkal. A vendégeket pedig olyan neves művészek szórakoztatták, mint Harangozó Teri, Aradszky László és Danny Blue.
Andorról a többiek folyton hangoztatták, mennyire értékelik a humorát, melyet ezen az estén is megcsillogtatott. Főzés közben elmondta, mennyire viccesnek találja, amikor a főzőműsorokban beteszik a nyers ételt a sütőbe, majd 5 perc múlva sülten, teljesen más külsővel veszik elő onnan. Ezt kifigurázva Andor beteszi a malacot a sütőbe, majd hamarosan sült pulykaként varázsolja elő onnan.
 

Sági Szilárd ezúttal azt találta ki, hogy hedonista estet rendezzen Schmuck Andor, éppen ezért első útja egy hentes üzletbe vezetett

 

 

Schmuck Andor új színt vitt a Hal a tortán törénetébe. Hogy ez mit jelent: kiderül a videóból. Ahogy az is, hogy mire lehet jó a malac orra!

 

 

Schmuck Andor minden fogás mellé, külön fellépőt hívott. A szomszédok pedig elkezdték hordani az ajándékokat, ételek formájában.

 

 

Az ételek csak úgy teremtek Schmuck Andor vacsoráján, a vendégek pedig meg se mertek mozdulni, nemhogy enni! A központi kérdés az volt: hova tette Andor a malacot!

 

 

Forrás: tv2.hu

 

Szólj hozzá!

Címkék: videó hal a tortán schmuck andor

A bejegyzés trackback címe:

https://halatortan.blog.hu/api/trackback/id/tr37792821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása