Hal a tortán

Sztárok vetélkednek a tv2 főzős valóság-showjában

Utolsó kommentek

Kereső

Egyedi keresés

Krisz Rudi a vendéglátó

2008.11.24. 07:17 welltina


Krisz Rudi rajongó lányok gyűrűjében töltötte a napját, miközben a gulyáslevest készített vendégeinek. Megjelent jóbarátja, Csabi is, aki Judy Nero segítségét kérte, hogy erotikus filmekben szerepelhessen. VIDEÓ

Mozgalmasan indult a péntek Krisz Rudi számára, ugyanis már bevásárlás közben kétszer lerobbant az autója. Rudi egyébként igazán otthonos hangulatban főzött: családja otthonában, Taksonyban, ahol szinte mindenki a rokona vagy a névrokona. Családja pékségében sütötte az aranygaluskát a desszerthez. A boltban az eladó lányok különösen készségesek voltak a fiatal énekessel.

Zongorázni lehetne.. no nem a különbséget, hanem a menüt. Zenész lévén érthető, hogy hű hangszeréhez fordult a vacsora kiötlése közben.

 

 

Bevásárlás közben is akadtak rajongói Krisz Rudinak. Három boltos is kísérgette. Azért az igazi rajongói sem maradt el.

 

 

 

Az egész hetet jellemző zenés vonulat nem hiányozhatott Krisz Ruditól sem. A legérdekesebb mozzanat az volt, mikor Judy castingolta Rudi egyik barátját.

 

 

 

Forrás: tv2 .hu

 

Szólj hozzá!

Címkék: videó krisz rudi hal a tortán

A bejegyzés trackback címe:

https://halatortan.blog.hu/api/trackback/id/tr53785309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása