Hal a tortán

Sztárok vetélkednek a tv2 főzős valóság-showjában

Utolsó kommentek

Kereső

Egyedi keresés

Laisz András a vendéglátó

2008.11.22. 08:35 welltina

 

Több szempontból is egyedire sikerült Laisz András vacsorája. Először is a házigazda a saját születésnapján főzőtt, másodszor pedig a főváros egyik legnívósabb éttermében, mely negyed évszázadon keresztül jelentette a munkahelyét is: a Gundel étteremben. A koktélok mestere dolgozott itt mosogatóként, szakácsként, pincérként, és végül a bárt vezette, amelynek még a berendezésébe is beleszólhatott. Így aztán kétségtelenül otthon érzi magát a konyhában is, ahol a legnagyobb malőr talán az, hogy egyszer, kétszer beüti a fejét a merőkanálba.
Este ő kap koktélt a többiektől, amit maguk kevertek, igaz, nagy részét meg is itták a buszon. Természetesen - születésnapról lévén szó – a vendégek a tortáról sem feledkeztek meg.
 

Laisz András lazán kikevert egy nemzeti színű zászlót, azaz koktélt, miközben a menün agyalt.

 

 

Nemcsak az italokat szereti keveri Andárs, hanem a szavakat is. Ez utóbbi kissé gyengébben megy neki, de hát nem is szóvivő...

 

 

Krisz Rudi ismét problémázott, de ehhez már hozzászoktak a többiek. Laisz András foglalkozásához hűen voltak koktélok a vacsorán, volt üvegdobálás és éneklés is.

 

 

Forrás: tv2.hu

 

Szólj hozzá!

Címkék: videó hal a tortán laisz andrás

A bejegyzés trackback címe:

https://halatortan.blog.hu/api/trackback/id/tr12782363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása