Hal a tortán

Sztárok vetélkednek a tv2 főzős valóság-showjában

Utolsó kommentek

Kereső

Egyedi keresés

Judy Nero menüje

2008.11.19. 06:03 welltina

 

A jelenleg rádiós műsor vezetésével, és erotikus filmek rendezésével foglalatoskodó Judy kissé önveszélyesen főzött, a konyhában folyton megégette magát.


„Igyekeztem önmagamat adni, úgy főzni, mint bármikor máskor: szakácskönyv nélkül, spontán. Meg szerettem volna mutatni, hogy nem csak egy ex erotikus modell vagyok, hanem egy olyan nő, aki képes jó feleség és háziasszony lenni – mesélte.

 

 

Menü:

 

Előétel: Csípős tejfölös krumplileves

Tejfölös krumplileves
Hozzávalók:
kb. 1/2 kg krumpli, 1 pohár tejföl, só
Elkészítés: A meghámozott, apró kockára vágott krumplit 1,5 l sós vízben feltesszük főni. Ha megfőtt, a tejfölt csomómentesen hozzákeverjük, azonnal tálalható.
Megjegyzés:
Soproni anyósomtól tanultam ezt a receptet. Figyelem: nem felejtettem ki belőle semmit, valóban ennyi az egész, meglepően finom!

 

Főétel: Sültoldalas rizibizvel

Sült oldalas, rizibizivel
Hozzávalók:
2 kg oldalas, pirospaprika, Piros Arany, őrölt kömény, só, 2 db fehér paprika, 4 gerezd fokhagyma, 1 tyúkhúsleves-kocka, zsír, alufólia
Elkészítés:
Az összevágott húst gyengén besózzuk, és vékonyan bekenjük Piros Arannyal. Egy éjszakát hűtőszekrényben érleljük. Másnap átkenjük Piros Arannyal, majd zsírral megkent tepsibe tesszük, és ráöntünk 2 dl húslevest. Kevés őrölt köménnyel és pirospaprikával megszórjuk, lefedjük, és 40 percig közepesnél kissé erősebb tűzön, állandóan locsolgatva megsütjük. Az utolsó tíz percben meghintjük vékony szeletkékre vágott fokhagymával, meglocsoljuk a levével, és készen is van. 

Rizibizi
Hozzávalók: rizs, zöldborsó, petrezselyem, reszelt sajt, vaj
A rizst megpároljuk. Kevés vajon, apróra vágott petrezselyemmel megpároljuk a zöldborsót is, majd a forró rizshez keverjük. (Ha az összetevők nem lennének elég forróak, akkor sütőben, fedő alatt melegítsük össze.) Tálaláskor bőven szórjuk meg sajttal.

 

Desszert: Pálinkás kókuszgolyók

Kókuszgolyó
Elkészítés:
(kb. 35 darabhoz): 50 dkg darált háztartási keksz, 5 evőkanál kristálycukor, 2 csomag vaníliás cukor, 10 dkg vaj vagy Rama margarin, 4 evőkanál rum, 3 evőkanál cukrozatlan kakaópor, kb. 4 dl tej, a forgatáshoz: 10 dkg kókuszreszelék
A kekszet a kétféle cukorral, a puha (szobahőmérsékletű) vajjal, a rummal, a kakaóporral és a tejjel összegyúrjuk. Akkor jó, ha összeállt, és a cukor is elolvadt benne. A masszából nedves kézzel kb. 35 diónyi gömböt formálunk, és kókuszreszelékben egyenként megforgatjuk. Hűtőszekrényben tároljuk. 

  

Forrás: tv2.hu

 

Szólj hozzá!

Címkék: receptek hal a tortán judy nero.

A bejegyzés trackback címe:

https://halatortan.blog.hu/api/trackback/id/tr4777138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása