Hal a tortán

Sztárok vetélkednek a tv2 főzős valóság-showjában

Utolsó kommentek

Kereső

Egyedi keresés

Mészáros Dóri menüje

2008.11.12. 17:51 welltina

 

Mészáros Dóri otthonosan mozog a konyhában, de a csinos sztriptíztáncosnőnek kis termete miatt néha bizony alaposan nyújtózkodnia kellett, hogy mindent elérjen. A juhtúrós sztrapacska elkészítésében még a leglelkesebb kiscicája is besegített neki. Bár Dóri azt javasolta a lányoknak, hogy ne kísérletezzenek új receptekkel, végül mégis neki tetszett meg a szakácskönyvben egy ismeretlen desszert, amit végül kapkodva, de sikerült elkészítenie.

A lányok mindenesetre jól érezték magukat Dórinál, körülrajongták a kiscicáját és megcsodálták az otthonos lakását. Csak a kapor okozott egy kis fennakadást, a fűszernövény ugyanis nem aratott osztatlan sikert, és ez gerjesztett egy kis feszültséget a lányok között.

 

 

 

 

Menü:

 

Előétel: Gulyásleves

 

Főétel: Juhtúrós, kapros sztrapacska

 

Desszert: Almás-szilvás sütemény

 

Forrás: tv2.hu

 

Szólj hozzá!

Címkék: receptek hal a tortán mészáros dóri

A bejegyzés trackback címe:

https://halatortan.blog.hu/api/trackback/id/tr40765652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása