Hal a tortán

Sztárok vetélkednek a tv2 főzős valóság-showjában

Utolsó kommentek

Kereső

Egyedi keresés

Papp Lili menüje

2008.11.11. 18:06 welltina

 

Lilinek egy barátnője segített főzni, és amolyan csajosan a konyhai tevékenységeket egy finom koktél kikeverésével kezdik, amit rögtön el is kortyolgatnak. A nyers hús szeletelésétől Lili nem riad meg különösebben, mivel gyerekkorában még békát is fogott. De ettől függetlenül azért nincs annyira otthon a konyhában, ami saját bevallása szerint az adásból is kiderül majd. „Nem eszem sokat, és arra számítottam, hogy a lányok is hozzám hasonlóan csak salátákat akarnak majd csipegetni, de szerencsére ennél azért jobb az étvágyuk.”

A hétfő esti konyhatündér mégis nagyon kitett magáért, monogramos muffinokkal akart kedveskedni a lányoknak. Ám a nagy kapkodásban a meggybefőttnek túl sok leve maradt benne, ami eláztatta a sütemény. „Amikor Viki betévedt a konyhába, azt hitte a süteményre, hogy hús – mesélte Lili. – Mindenesetre a vaníliaöntettel igyekeztem eltakarni a sütiket, és végül azért finomak lettek.”

 

 

 

Menü:

 

Előétel: Eperkrémleves

 

Főétel:Natúrcsirkemell friss salátaágyon

 

Desszert: Cukormázas muffin

 

 

 

 

 

Forrás: tv2.hu
 

Szólj hozzá!

Címkék: receptek hal a tortán papp lili

A bejegyzés trackback címe:

https://halatortan.blog.hu/api/trackback/id/tr87765688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása