Hal a tortán

Sztárok vetélkednek a tv2 főzős valóság-showjában

Utolsó kommentek

Kereső

Egyedi keresés

Papp Lili a vendéglátó

2008.11.11. 12:38 welltina

 

Szőke nők versenye az e heti Hal a tortán. A hét első szakácsaként Papp Lili látja vendégül Mészáros Dórit, Metzker Vikit, Novák Angélát és Fresh Andit.

A Miss Balaton győztese nemcsak vacsorával, de egy igazi fitneszedzővel, Czanik Balázzsal is meglepte vendégeit, aki alaposan meg is tornáztatta a lányokat, sőt leendő gyerekeik felügyeletét is elvállalta.

 

 

 

Naqy izgalommal készült a Miss Balaton nyertese a Hal a tortán-ra. Papp Lilinek jutott a feladat, hogy az első estén fakanalat ragadjon. „A lányok már az ajtón belépve látták, hogy kezem - lábam remeg az izgalomtól – mesélte kedvesen Lili. – Hiszen Vikit kivéve még csak nem is ismertem őket korábban. De persze azért ez oldódott idővel, és egész héten jól kijöttünk egymással.”

 

 

A Miss Balaton nyertese beavatta a nézőket konyhája titkaiba, majd ugyanitt megismerhettük ha nem is legjobb, de biztos hogy a legcsinosabb kuktát.

 

 

 

A szakmai része nem erőssége Lilinek, mármint a főzésnek, de jó hogy volt egy barátnő is segítség képpen. Szilárd azonban még elkelt volna melléjük.

 

 

Papp Lili a saját maga kedvéért nem szokott főzni, most azonban kitett magáért, sajnos muffinjai eláztak

 

 

Forrás: tv2.hu

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: videó hal a tortán papp lili

A bejegyzés trackback címe:

https://halatortan.blog.hu/api/trackback/id/tr69763227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása