Hal a tortán

Sztárok vetélkednek a tv2 főzős valóság-showjában

Utolsó kommentek

Kereső

Egyedi keresés

"Mirigyes" Varga Győző a vendéglátó

2008.10.25. 12:51 welltina

 

A hét utolsó szakácsa, Varga Győző, miután bevásárolt a kedvenc hentesénél, egy mozgó látványkonyhában készítette a fogásokat, a vacsorát azonban már egy elegáns villában tálalta fel, és a hatás kedvéért limuzinnal szállította a vendégeit a helyszínre. A látványkonyhát egy kamionban rendezte be, és az előételt még itt tálalta fel a többieknek. Különleges borokat tálal a vacsorához, amiket egy egyedi borkereskedésben szerzett be.

 

Győző csavart egyet a dolgokon és konyhával ment bevásárolni. Igaza is van: így egyszerűbb.

 

Győző egy mozgó kocsiban készítette el a vacsorát. Vajon miért? Talán nincs konyha az otthánban?

 

Eleinte nem értették a Mirigyes fiúk és Gabi, hogy miért kellett kiöltözve érkezniük a vacsorára, hiszen Győző egy büféskocsiban tálalt nekik.

 

Bár Varga Gyuri-Győző vendégei kissé tornazsák szagúnak találták az egyik bort, a különös stílusban előadott Mirigyes-nóták - vagy az egyhe célzások - végül meghozták a sikert és maximum ponttal Győző nyerte az eheti Hal a tortánt.

 

 

Forrás: tv2.hu

 

Szólj hozzá!

Címkék: videó hal a tortán varga győző

A bejegyzés trackback címe:

https://halatortan.blog.hu/api/trackback/id/tr35730939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása