Hal a tortán

Sztárok vetélkednek a tv2 főzős valóság-showjában

Utolsó kommentek

Kereső

Egyedi keresés

Baby Gabi a vendéglátó

2008.10.23. 15:28 welltina

Baby Gabi estéjén nemcsak az derül ki, hogy az énekesnő remekül boldogul a konyhában, hanem arra is fény derül, hogyan is lett belőle tulajdonképpen énekesnő. Gabit ugyanis az édesapja, Szklenár György fedezte fel, aki maga is zenész. „Már nyolc éves koromban vitt magával különféle bálokra, ahol fellépett. Itt elénekeltem a kedvenc dalaimat, majd pedig este kilenckor szépen hazavittek aludni” – idézte fel az emlékeket Gabi.  

 

A Hal a tortán ezen adásában Baby Gabi vendégeli meg a fél-Mirigyeket. Ezen a lufihajtogatós, popdarálós estén valahogy minden sikerül. Sőt, még annál is több...

 

Aki azt hiszi, hogy a répahámozóval nem tudjuk elvágni az ujjunkat, az nagyon téved. Az is egy veszélyes szerszám. Csak óvatosan!

 

Folyik a pálinka, mint a víz. Az étel pedig úgy tűnik el Győző szájában, mintha feneketlen kútba öntenék. És jön egy sosem hallott duett, csak itt, csak ma - a többi már csak Hal a tortán...

 

Fantasztikus hangulat kárpótlásul; három ételből kettőt nem a házigazda főzött...

 

 

Forrás: tv2.hu

1 komment

Címkék: videó hal a tortán baby gaby

A bejegyzés trackback címe:

https://halatortan.blog.hu/api/trackback/id/tr84728198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Strawberry · http://strawberry-site.blogspot.com 2008.10.23. 19:44:43

Gabiban kellemesen csalódtam, nem gondoltam volna, hogy ilyen belevaló csaj :) Jófej, kedves, aranyos, és természetes. Nagyon jó kis csapat! Mirigyéket pedig imádom, annyira őrültek =) És Feri még ezzel a "kis" súlyfelesleggel is jól néz ki :)
süti beállítások módosítása