Hal a tortán

Sztárok vetélkednek a tv2 főzős valóság-showjában

Utolsó kommentek

Kereső

Egyedi keresés

"Mirigyes" Molnár Imi a vendéglátó

2008.10.08. 17:31 welltina

Molnár Iminél sem maradt el egymás ugratása, volt is nagy "mutyizás", amikor előkerülnek Kelemen Anna pikáns képei a házigazda mosdójából.
Anna és Imi ezen az estén is jól érzik magukat együtt. Éppen a konyhában beszélgetnek, amikor Anna talál egy férfimagazin a saját fotóival, és meggyanúsítja Imit, hogy pikáns célokra használja.

Úgy tűnik ez a vizes vonal elég erős Mirigyéknél: Laci kifogta, Imi kihalászta a menüt! Nézd újra, küld tovább ismerőseidnek!

 

 

Molnár Imi keményen bírta az időjárást nagy mocija nyergében, bár a csomagtartóra kötött fonott kosár némileg rontotta a macsó képet.

 

 

Imi nem adta ingyen a főfogást: elsőként kerítésfestésre kérte vendégeit, majd megkegyelmezett nekik és elég volt egy rockoperát írniuk!

 

 

Gitározott és még egy különleges hangszert is bekapott Anna Imi vacsoráján. Sőt még meztelen képeit is megtalálta a wc-ben. Lett is belőle mutyizás...

 

 

forrás: tv2.hu

 

Szólj hozzá!

Címkék: videó molnár imre hal a tortán

A bejegyzés trackback címe:

https://halatortan.blog.hu/api/trackback/id/tr48703580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása