Hal a tortán

Sztárok vetélkednek a tv2 főzős valóság-showjában

Utolsó kommentek

Kereső

Egyedi keresés

Albert Györgyi a vendéglátó

2008.09.16. 17:21 welltina

Albert Györgyi a Hal a tortán forgatásán többször is konfliktusba került Hajdú Péterrel.  - nem csoda, két teljesen más jellemű ember.....

Albert Györgyiről az a hír járta, hogy nem tud főzni. „Ez így nem igaz. Három házasság után természetesen tudok főzni, de az első házasságom alatt minden nap főznöm kellett, és azóta inkább elkerülöm a konyhát. Ezért voltak most is segítőim, akikkel együtt készítettük el a vacsorát.”  - jól elkerülte, ahogy mondja, legalább 10 éve nem főzött!

 

Albert Györgyi stílszerűen ismertette a menüt, ami elmondva jobban hangzott, mint később tálalva...

 

 

Albert Györgyi mint parafenomén főzőfenomén vezényelte le a vacsora elkészítésének folyamatát.

 

 

Albert Györgyi és Hajdú Péter oda-vissza vágói miatt fura volt a hangulat. Legalább Györgyi örült az ajándéknak, Torgyán doktor pedig jót éhezett.

 

 

Forrás: tv2.hu

14 komment

Címkék: videó albert györgyi hal a tortán

A bejegyzés trackback címe:

https://halatortan.blog.hu/api/trackback/id/tr53666443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Horváth Amarillis 2008.09.16. 22:41:14

Iszonyú,hogy mekkora égés ez az Albert Györgyi!Össze vissza szidja Hajdú Pétert,ami igazából nem jogos,Péter nem egy elkényeztetett nyálas gyerek(györgyi szavaival élve)hanem illem tudó felnőtt férfi!Csak azért szórja rá Albert Györgyi a rosszindulatú megjegyzéseket,mert irigy!!!Azért mert Györgyike egy lecsúszott szar senki lett,Péter pedig egzisztenciáját megtartva éli a normális emberek életét!!!Albert Györgyi pedig még véletlenül sem tartozik a jól szituált,emberi mivoltjukat megtartó emberek közé!
Mellesleg a hajmosás,és a normális öltözet(nem az amiben egész nap izzadt),alapvető lenne,és ha már vendégeket vár,legalább ne a kertben ültesse le őket ha 10 fok van kint,és könyörgöm vagy főzzön rendes kaját,és terítsen meg és tálaljon emberhez méltóan szolgálja ki őket,és ne csak magának vigyen piát az asztalhoz,talán ezt is inkább a vendégekkel kellett volna kezdeni!!!Mióta szerepel ebben a bizonyos tv műsorban,mást sem lehet látni,minthogy zsíros hajjal ápolatlanul és mocsok részegen "szerepel"!!!!Utólag megjegyzem:véleményem szerint a depresszió nem jár együtt az alkoholizmussal és az ilyen szintű lesüllyedéssel.Az ismerőseim között is vannak olyanok akik depresszióban szenvednek,de egyik sem vetkőzött ki emberi mivoltából!!!!!!
A depresszió valóban lassan népbetegséggé válik,de ez még nem jelenti azt,hogy le kell süllyedni a béka segge alá,és alpári paraszt módon szerepelni ország-világ előtt!!!!(lásd:Hal a Tortán!)Az ilyen fokú lesüllyedésért egyedül Albert Gyögyike a felelős,és még ő hírdeti itt magát hogy ő mekkora újságíró meg riporter?Ugyan már!!!Ilyen egy jól szituált ember??????Nagyon nagy okostojásnak tarjta magát,de igazából egy senki,be is bizonyította a minap abban a bizonyos tv adásban,hogy ő csak egy lesüllyedt,a saját szájából segget csináló senki!!!!

Anna 2008.09.17. 14:41:52

Nos ,én nem értek egyet veled Amarilis.A tegnapi adás után A.Gy-nek kell igazat adnom,ha a műsor nem H.Péterről szól,majd ő tesz róla hogy róla szóljon.Igaza van R.Timinek is teljes mértékben:nem volt semmi olyan baja,ami miatt nem lehetett volna végig ülni 1 órát még-mert ez nem csak arról szól hogy zsebre vágta a gázsiját viszont nyújtani nem nyújtott érte semmit,hanem arról is hogy ő elfogadott bzonyos íratlan szabályokat a közösség iránt(barátok) amikor belevágott a játékba.Pénteken amikor ő lesz a séf a konyhában és nem klappol vmi,egyszerűen haza fogja küldeni őket?Nála még a Tünci is 1000szer szórakoztatóbb!A műsor alkalmi szakácsaival szituációs vizsgát kellene tetetni,hogy alkalmasak-e?A.Gy. sem volt éppen a toppon.Sokszor,amikor ránéztem azt gondoltam mindjárt sírni fog.Lahangolt a rossz kedve.Legalább volt egy jó napja F.Ádámnál.Én bátran állok a kihívások elé ,nem szeretek másokat kritizálni,ha nem érzem magam jobbnak.A.Gy-nél biztosan jobb vendéglátó vagyok H.P-nél biztosan jobb vendég vagyok,Tüncihez képest pedig nem égetem el a húst.Egy valamit meg kell hagyni Bangó M.vendéglátását nehéz lenne felülmúlni!

Horváth Amarillis 2008.09.17. 17:52:19

Kedves Anna!A kommentemben arról az adásról írtam,amelyikben Gy.-volt a vendéglátó!Abban igazad van,hogy az ezután következő adásban,mikor F.Á. volt a vendéglátó,valóban igen illetlen volt Hajdú Péter,nem kellett volna távozni,hiszen szemmel láthatóan nem annyira rosszul,hogy ne tudott volna maradni.Abban is igazad van,hogy Gy.nem volt a toppon,sőt.....ápolatlan,illetlen,és a megnyilvánulásai alapján igen paraszt volt!(véleményem szerint,még azok az emberek sem nézték jó szemmel Gy.-nek ezt a fajta megnyilvánulását,akik elismerik őt vagy valaha elismerték!)

jamesz 2008.09.18. 10:39:10

"É szeetek múatni"
(sic!)

Már bocsánat, de lecsúszott alkoholistákat most mégis miért? Ennyire leesett a nézőszám?

Zsófia 2008.09.20. 12:59:47

Ez a Hajdú Péter egy nulla ember!!!! Albert Györgyi Meg legalább nem nyalizik senkinek !!! Megmondja a véleményét frankón mindenkiröl!!
Ja és Györgyi legalább nem azért híres ,mert több millás lagzit csinál, ami a kutyát sem érdekli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nem semmi! 2008.09.20. 16:45:23

Zsófia: az valóban sokkal "jobb", hogy A.Gy. az alkoholizmusáról és bunkó viselkedéséről híres, mint Hajdú, aki a 20 millás esküvőjéről...nem azt mondom, hogy Hajdú egy hű de példás ember, de A. Gy-hez nem is hasonlítanám. A. Gy-nek 1 ember a fontos: saját maga. Ezt már számtalanszor bebizonyította. Még nem esett le, hogy ez a depresszió duma csak nagyon jó pénzkereseti lehetőség, mert egyébként senki sem lenne rá kíváncsi? Végülis nem sok embert lehet a TV-ben szereplésre rávenni tök részegen...ő ezt is elvállalja. Hát akkor ne sajnáltassa magát, hiszen felvesz az ilyen műsorokért elég pénzt ahhoz, hogy soha az életben ne kelljen tisztességes munkát végeznie. Nő létére tanuljon meg főzni inkább és ne másokat kritizáljon (akik egyébként teljesen jogosan jóval több pontot kaptak nála - férfi létükre!). Ilyen neurotikus embereket már régen a pszichiátrián kellene kezelni.

klarky 2008.09.21. 20:21:01

Őszintén megmondom ennyit régen röhögtem. Egész délután ez járt az eszeben és valahányszor eszembe jutott a "Lucillusi" vacsora sírni tudtam volna a nevetéstől! Még ilyet!!!!! 8-))))

LMD 2008.09.25. 21:36:00

Na ez kész. Finoman fogalmazva sosem voltam híve Györgyikének... Még az Oscaros érában sem, később meg pláne nem, amikor előkerült ezekkel a "Meghívok embereket kínomban, hogy adjanak tanácsot NEKEM" vagy "ÉÉÉN Baromira intelligens nő vagyok, mégsem kellek a kutyának sem" típusú beszélgetős műsoraival.

De hálaégnek a tévében is elég régen láttam már, de ezt az állapotát most hááát... Borzasztó, hogy hova tud süllyedni valaki, és hogy mennyire nem képes ezt tudomásul venni. Asszem egy ilyen félórával lehet egy tévésnek mindent, amit elért valaha a pályán, teljesen lenullázni.

És még sajnálni sem tudom pont ezért a hozzáállásért. Pl.: mivel is pattogtatta a srácot, aki segített neki "főzni"... "Hozzad persze a szatyrot, ez a dolga egy férfinak" vagy "Ádám holvagy, Ádám gyere ide, .... áááh így már akár a volt férjem is lehetnél" Hát tudod kidet csesztesd legközelebb cicám, főleg, ha segíteni akar, és helyetted csinál mindent.

A másik dolog, nemtudom Fásy, meg Torgyán Dr. milyen vendéglátói gesztust emlegetett, de meg sem próbálta magát odatenni egy kicsit sem. Sem a bevásárlásnál, sem a "főzésnél", a vacsoránál meg mégannyira sem. Ez pedig nem tiszteletlenség, hanem ordas bunkóság, főleg egy "hölgytől". Ebbe az egészbe 0.0 energiát fektetett, közben jól leitta magát, meg ki is készült, de az öntudata az sértetlen!

Na mindegy....Úgysem látjuk már sokáig.

RTR 2008.10.04. 23:01:26

hogy mekkora bunkó emberek kommenteztek itt, menjetek a fenébe!
sok hülye seggfej, szégyellje magát, élükön a hajdú péterrel (ki is ez a faszkalap btw?), aki nem képes felfogni, hogyan kell(ene) bánni egy depressziós emberrel.
Hogy képes így szétszívatni valakit?
Torgyán amúgy nagyot nőtt a szememben a fentieket látva.
A.GY. pedig nyugodjon békében...

Timi 2008.10.07. 06:05:37

Remelem minden kedves "bunko"-zo ember boldog, hogy vegre LMD utolso mondata valora valt, es Albert Gyorgyit mar "nem latjuk sokaig". Hogyan tudtok ti este nyugodtan aludni? Hogy a sok barom beszolasotok is hozzajarult ahhoz, hogy ez a szerencsetlen, boldogtalan beteg no meghalt. Jo ez a musor, de azert tenyleg izlestelen volt a tv2-nek felkerni ot, es lejaratni. No meg a kedves asztaltarsasagnak igy lecikizni az etelet. Nem hiszem, hogy ha annyira nem erdekelte volna a Gyorgyit az egesz, akkor vette-e volna a faradtsagot, hogy a gyerekkorat idezo indiani receptet keszitett volna. Es Hajdu Peter, azzal a hulye unott pofajaval, annyira unszimpatikus, hogy hanyingert kapok tole. Olyan mint egy elkenyeztetett ovodas.... Remelem, hogy nagyon melyen magaba szal es elszegyeli magat azert ahogy viselkedett.
Es mindannyian gondolkodjunk el azon, hogy az egesz magyar tarsadalom hova sullyedt. Amikor du. 6 orakkor felmeztelen csajokat mutogat a tv, es nem az esti meset... Szoval mielott BARKIT is elitelnenk, szalljunk egy picit magunkba.
Gyorgyi, remelem, hogy most mar egy nyugodtabb helyen vagy, ahol nem cikiznek igy le, es hasznalnak ki azert, hogy a nezettseget noveljek...

Eszter 2008.10.08. 11:04:39

Gyorgyi régóta nem élte a mai magyar celeb életet , depresszios volt és ivott , ez volt a legrosszabb kombinácio .Talán ki sem kellett volna azt a sok szemét-exet beszélni, de akkor nem o lett volna Albert Gyorgyi .Ez volt az o bosszuja és most fenntrol néz minket , mi kis hulyék leírtuk , pedig csak ivott ahogy sokan a médiában ...egyszer átesett rajtam egy benzinkuton ott is rosét vett , egyedul , taxival .Sajnáltam akkor és most a legjobban .
Azt hogy feladtad .
Nyugodj békében .

Betty50 2008.11.04. 15:50:42

Most,hogy Györgyi elment,megnéztem minden Róla szóló anyagot,amit a neten találtam. Megdöbbentem,mikor a Hal a tortán c. műsort láttam. Ki volt az az embertelen szerkesztő,aki őt ebbe a műsorba meghívta? Jól tudtuk,hogy nagyon beteg, hogy a gyógyszereire iszik,nem is titkolta,prognosztizálható volt,hogy szegényke itt nem tudja megállni a helyét. Még egy gyakorlott háziasszonynak,fitten és egészségesen is stresszes volna egy ilyen műsorban szerepelni. Tutira lehetett menni, hogy Györgyi a pohár fenekére fog nézni,hogy enyhítse a belső feszültségét.
Torgyán dr politikusként, Rába Tímea pedig "Celebként" unszimpatikusak voltak számomra,de a mostani empatikus viselkedésükkel belopták magukat a szívembe.Annál undorítóbb volt Hajdú viselkedése,aki szakmailag Györgyi lába nyomába sem léphet,mégis végig cikizte őt. Azt hiszi,hogy mindenki elájul a 2 millás esküvőjétől meg az 1 millás babakelengye vásárlásától? Inkább irritálja,mintsem csodálatra készteti vele az embereket! Nagyon remélem,hogy most egy kicsit azért szégyelli magát?!
Olyanok meg,akik nem voltak-vannak depressziósok, ne merjék Györgyit cikizni,mert fogalmuk sincs,mit szenved egy ilyen ember! Én sajnos tudom,2000 óta küzdök vele,vannak nagyon rossz és kevésbé rossz napjaim,de jók soha.Ez a betegség NEM GYÓGYÍTHATÓ,korlátok közé szorítható,mindenki másképp próbálja legyűrni.Az antidepresszánsoktól 30 kilót szedtem fel,ma már nem nézek tükörbe,így védekezem ellene.Már nem is érzem magam nőnek,csak egy undorító bálnának.Szegény Györgyi a legönpusztítóbb módját választotta a védekezésnek, a gyógyszerekre ivott. Talán éppen azt akarta,hogy minél előbb vége legyen ennek az egész kínlódásnak. Vele ellentétben engem szerencsére szerető és aggódó család vesz körül,akik megértenek,segítenek és elviselnek. Neki,szegénykémnek még ez sem adatott meg.Arra kérek mindenkit,hogy már ne bántsák,remélem,ott fent már nem fáj Neki semmi! Nyugodjon békében!

sebbe 2008.11.20. 04:16:24

Sajnos "holnapra" nem Péter lett rosszul, hanem A. Gy. Nyugodjon békében.
A vak is látja, hogy nagyon rossz állapotban volt a forgatás alatt. Fölteszem, meg sem tudta ítélni, érdemes-e elvállalnia.
Itt a stáb gondolhatott volna arra, hogy bizonyos állapotban egy valaha nagy közszereplőt nem kellene nevetség tárgyává tenni azzal, hogy betegen, szétesetten is kamera elé állítsák.

Persze valszeg pont ez volt a cél föltehetően: egy szétesés szélén álló egykori nagy személyiség jó gumicsont a bárgyú nézőnek... Szomorú.
Ezeknek a kereskedelmi csatornáknak nyilván nem szempont sem a méltányosság, sem a lelkiismeret - csak a nézettség, a pénz, a szenzáció (még akkor is, amikor ez gusztustalan szenzáció csupán: egy beteg ember körberöhögtetése).

Aztán mikor pár nappal a forgatás után már az folyt a TV2-ből, hogy elhunyt A. Gy., már rohadtul szerették, sajnálták, istenítették - arról szó sem esett, hogy lelkiismeretlenül nevetség tárgyává tették betegen (kihasználva saját döntésképtelenségét).

Zita 2008.11.22. 22:02:41

Egyetértek itt a legtöbb kommenttel.Igenis a szerkesztök tudták,hogy milyen állapotban van/volt Györgyi..De azt hiszem,itt a dolog arról szólt,hogy minnél nézettebbé tudják varázsolni a müsort..Gondolom ennek a heti müsornak a nézettsége a mennyekbe ugrott..Undoritónak találom azt,hogy miután minden, a médiában fellelhetö ujságcikk,riport,pontosan arról szólt hogy Györgyi mennyire lecsúszott,és milyen problémákkal küzdött,ennek ellenére felkérték öt erre a müsorra..Azt meg még undoritóbbnak találom ahogy Hajdú Peti viselkedett..
süti beállítások módosítása