Hal a tortán

Sztárok vetélkednek a tv2 főzős valóság-showjában

Utolsó kommentek

Kereső

Egyedi keresés

Mága Zoltán a vendéglátó

2008.05.15. 11:45 welltina


Mága Zoltán a tökéletességre törekedett.

A világhírű hegedűművész nem mesterszakács, de mindent megtett annak érdekében, hogy a vendégek jóllakjanak nála, a Balaton-parti nyaralójában



Bevásárlás
Házi kenyeret Koós János kedvéért, orchideákkal díszített kosár Liptai Claudia kedvéért.




Főzés
Mága Zoltán rekord felállítására készült! Hogy mire, és hogy sikerül-e neki – kiderül a videóból.




A számtalan fogásos vacsora
A vendégeket lenyűgözte Mága Zoltán háza, hát még az evőeszközei…




Buli van
Sajnos úgy tűnik még a zene, és a tánc sem tudta feldobni a vacsora hangulatát Mága Zoltánnál.



4 komment

Címkék: videó mága zoltán hal a tortán

A bejegyzés trackback címe:

https://halatortan.blog.hu/api/trackback/id/tr64470585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Havellant Józsefné 2008.05.15. 15:35:41

Tisztelt Mága Zoltán Úr!


Végignézve a tegnap esti „Hal a tortán” c. műsort, - csak gratulálni tudok Önnek, hisz tanítani lehetne, sőt kellene – hogyan kell, szeretettel, önzetlenül vendégül látni a vendégeket.
Sajnos a meghívott vendégek nem tudták megadni a kellő tiszteletet Önnek, (emberi kicsinyesség, és műveltség-hiány miatt) de Önt ez ne keserítse el. Büszke lehet, sőt legyen is büszke és lépjen át az emberi kicsinyesség és műveletlenség határain.

Ön bebizonyította tegnap este, hogy nemcsak nagy és kiváló művész, hanem talpig ember, mondhatnám Úriember, melyet nem szégyellni kell. Legyen nyugodtan szerényen is büszke és elégedett az elkövetkező időszakban is.

A kedves „vendégei” kiállították magukról az egész ország népe előtt a bizonyítványukat.

Tisztelettel !

Havellant Józsefné
3200 Gyöngyös, Róbert Károly út 23/1.

Bottka Katalin 2008.05.16. 22:43:20

Tisztelt Művész Úr!

Nem kívánom leírni ugyanazt, amit
Havellant Józsefné írt, csupán kifejezni, hogy a legmesszebb menőkig egyet értek vele.
Sajnos mind inteligencia, mind emberség tekintetében fényévnyi külömbségek voltak a versenyzők között, s ez nagyon erős kontrasztot eredményezett. Az is igaz, hogy a többiek legfontosabb motiválója szerintem az irigység volt. Mivel Ön a művészi teljesítményével is, meg az ezzel megszerzett anyagi javaival is messze felülmúlja társait, számukra nem maradt más lehetőség, csak hogy kicsinyes módon megpróbálják megalázni. A Koóst nem kívánom minősíteni, azt hiszem, ezt ő maga megtette, de Őn uram, legőszintébb tiszteletemet vívta ki azzal az inteligens emberi viselkedéssel, amit a műsorban láthattunk.
Őszinte tisztelettel :

Bottka Katalin

Blogtulajdonos 2008.05.17. 18:41:38

Mága Zoltán nagy művész, ehhez nem fér kétség. De talán kicsit kevesbé kellene erőlködnie a finomkodással, nem mindig szerencsések a mondatai, a beszéde. Néha őszintétlennek, mesterkéltnek éreztem, amikor meg-megnyilatkozott. Nem kellene elfelejtenie, hogy nem az asztal körül kergették anno, és így hiteltelen, amikor a "szerény hajlék"-ról és egyebekről beszél. Mindemellett minden elismerésem az igyekezetéért, kitett magáért, megpróbált a vendégeknek megfelelni, talán ez a "túligyekezet" kissé görcsösre is sikeredett. Összességében számomra mégis szimpatikus ember. Gratulálok. Koós "úr" pedig? Gondolom, az öltözete szándékos volt. A viselkedéséhez nem fűzök semmit, ő csupán adta a mindenkori önmagát... Talán még egy tehén is szebben viselkedik az istállóban. A két nő is az volt, ami.

molnár judit 2008.05.18. 19:00:25

Tisztelt Művész Úr !

Szokássommal ellentétben engedje meg, hogy hozzászóljak a TV2 Hal a tortán című műsorhoz. Felháborítottak az ott látottak. Ön, mint vendég, mint vendéglátó nagyszerűen viselkedett ellenben a műsorban szereplő egyéb személyekkel (direkt nem írtam művészeket). Ritkán tudok igazán bosszús lenni bármilyen TV adáson, de most az lettem, amikor láttam szereplőtársai mérhetetlen irigységét, szakmai féltékenységét és halkan merem leírni, de rasszizmusát. Az Ön kedvességéből, intelligenciájából csak tanulhattak volna, ha legalább ahhoz lenne eszük, de szerintem elvakultságuk (saját maguk nagysága miatt) ezt sem engedte, mint azt sem, hogy beismerjék gyengeségüket,kicsinyességüket. Az Önnek adott pontokkal minősíytették magukat, de nem Önt.

Sok szeretettel üdvözlöm, munkájához kitartást kívánok, a bemutatott emberi nagyságából soha ne veszítsen! Higgye el nem csak ilyen emberek vannak, sokkal többen vagyunk akik becsülik és tisztelik Önt.

Molnár Judit
süti beállítások módosítása